Μουντιάλ 2022: Στο Κατάρ ο Μακρόν, από το σπίτι ο Αργεντινός ομόλογός του

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα βρεθεί ξανά στο Κατάρ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Μουντιάλ 2022 ενώ ο Αργεντινός πρόεδρος, Αλμπέρτο Φερνάντες θα τον παρακολουθήσει από το σπίτι του.

Μουντιάλ 2022: Στο Κατάρ ο Μακρόν, από το σπίτι ο Αργεντινός ομόλογός του

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα πάρει για μια ακόμα φορά θέση στην κερκίδα «Λουσάιλ», προκειμένου να υποστηρίξει την Γαλλία κόντρα στην Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ 2022.

Ο Γάλλος Πρόεδρος έκανε το ίδιο τόσο στην Ρωσία πριν από τέσσερα χρόνια, όπου πανηγύρισε μαζί με τους «μπλε» την κατάκτηση του τροπαίου, όσο και στον πρόσφατο ημιτελικό με το Μαρόκο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Parisien», ο Μακρόν δεν θα είναι μόνος του! Συγκεκριμένα, θα έχει μαζί του την Πρώτη Κυρία της χώρας, Μπριζίτ Μακρόν, η οποία ήταν απούσα στον ημιτελικό με το Μαρόκο, μαζί με την υπουργό αθλητισμού, Αμελί Ουντέα-Καστερά.

Καθώς επίσης και τους τρεις εν ενεργεία διεθνείς Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ και Κρίστοφερ Ενκουνκού, οι οποίοι έχασαν το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού!

Aντιθέτως, ούτε ο Λοράν Μπλαν αλλά ούτε κι ο Μισέλ Πλατινί με τον Καρίμ Μπενζεμά, επίσης προσκεκλημένοι του Γάλλου προέδρου, θα αποτελέσουν μέρος αυτής της... παρέας.

«Θα δω το ματς από το σπίτι με τους δικούς μου, όπως έκανα μέχρι τώρα»

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντες έκανε μία ανάρτηση στο Twitter μέσω της οποίας ενημέρωσε πως δεν θα παρευρεθεί στο «Λουσαΐλ» σε αντίθεση με τον ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο ποστάρισμά του ο Αλμπέρτο Φερνάντες:

«Όπως εκατομμύρια συμπατριώτες μου, θα απολαύσω τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο σπίτι. Θα ζήσω αυτή τη φανταστική στιγμή, όπως έκανα μέχρι τώρα, με τους δικούς μου. Οι καλύτεροι από τους ανθρώπους μας θα είναι στο γήπεδο και στις κερκίδες των ένδοξων οπαδών».