Μουντιάλ 2022: Κατάληψη οπαδών της Αργεντινής στη Ντόχα (vids)

Χαμός γίνεται στη Ντόχα με τους οπαδούς της Αργεντινής να έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά της πρωτεύουσας του Κατάρ, ενώ αρκετοί ταξίδεψαν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό.

Μουντιάλ 2022: Κατάληψη οπαδών της Αργεντινής στη Ντόχα (vids)

Με τα χρώματα της Αργεντινής έχει ντυθεί η Ντόχα. Χιλιάδες οπαδοί της "αλμπισελέστε" έχουν ταξιδέψει στο Κατάρ προκειμένου να στηρίξουν τις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας να κατακτήσει το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της.

Είναι η τελευταία ευκαιρία του Λιονέλ Μέσι να κατακτήσει το τρόπαιο και ο κόσμος στην Αργεντινή πιστεύει πως έφτασε η ώρα να το σηκώσει στον ουρανό. Αυτό που συμβαίνει στη Ντόχα τις τελευταίες ώρες δεν έχει προηγούμενο. Όπως μεταδίδουν μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού η πρωτεύουσα του Κατάρ έχει κατακλυστεί από τους οπαδούς της Αργεντινής.

Υπολογίζεται πως βρίσκονται τουλάχιστον 50.000 Αργεντίνοι στη Ντόχα, ο ι οποίοι έχουν στήσει πάρτι. Αρκετοί μάλιστα δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο και αναζητούν τρόπο για να μπουν στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανθίζει και η μαύρη αγορά, αφού εισιτήρια των 750 δολαρίων πωλούνται έναντι 4.000 δολαρίων. Το γήπεδο που Lusail Iconic που θα φιλοξενήσει τον τελικό είναι χωρητικότητας 85.000 θεατών. Στη Ντόχα υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 10.000 Γάλλοι.