Μουντιάλ 2022: Ρεγκραγκί: «Χρειάζεται δουλειά για να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο»

Το Μαρόκο τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο τεχνικός της ομάδας ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Μουντιάλ 2022: Ρεγκραγκί: «Χρειάζεται δουλειά για να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο»

Στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης τερμάτισε το Μαρόκο, αφού ηττήθηκε στον μικρό τελικό από την Κροατία. Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τετράδα.

Ο τεχνικός του Μαρόκο, Ουαλίντ Ρεγκραγκί που έχει μεγάλο μερίδιο στη φετινή επιτυχία δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τους Κροάτες:

«Τα παιδιά πάλεψαν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή πορεία φτάνοντας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα που δεν τα παρατάει. Συγχαρητήρια στην Κροατία. Εμείς αποκομίσαμε σημαντικές εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια.

Όλα όσα πετύχαμε ήταν αποτέλεσμα δουλειάς. Φτάσαμε στα ημιτελικά και εκεί μας σταμάτησε η Γαλλία. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο», είπε ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί.