Αργεντινή: Στην αποστολή τιμής ένεκεν ο Αγουέρο!

Στην αποστολή της Αργεντινής για τον τελικό του Μουντιάλ θα βρεθεί ο Σέρχιο Αγουέρο τιμής ένεκεν. 

Αργεντινή: Στην αποστολή τιμής ένεκεν ο Αγουέρο!

Τιμή στον Σέρχιο Αγουέρο θα αποτίσουν οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας της Αργεντινής, οι οποίοι εξασφάλισαν ειδική άδεια και ο «Κουν» θα είναι στην αποστολή της ομάδας στον Κυριακάτικο (18/12, 17:00) μεγάλο τελικό του Μουντιάλ με την Γαλλία. Ο Αγουέρο θα είναι στον πάγκο, ενώ -και πάλι με βάσει τα όσα αναφέρει ο Τύπος της Λατινικής Αμερικής- θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι.

Ο Αγουέρο ήταν μέλος της εθνικής Αργεντινής στα προκριματικά αλλά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την καρδιά του αναγκάστηκε να βάλει ένα τέλος στην καριέρα και έτσι δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" στα γήπεδα του Κατάρ, κάτι που υπό κανονικές συνθήκες θα θεωρείτο δεδομένο.

Εκτός του Αγουέρο στο Κατάρ έχουν προσκληθεί και άλλοι παίκτες, όπως οι Λο Σέλσο, Κορέα και Γκονσάλες, οι οποίοι λόγω τραυματισμών δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας για τις αναμετρήσεις του Μουντιάλ.

Ο Σέρχιο Αγουέρο έκανε το ντεμπούτο του με την Αλμπισελέστε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2006 και έκτοτε κατέγραψε 101 συμμετοχές και 41 γκολ με το εθνόσημο πανηγυρίζοντας την κατάκτηση ενός Κόπα Αμέρικα.