Κελαϊφί: «Το Κατάρ διοργάνωσε το τέλειο Μουντιάλ»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μίλησε για το Μουντιάλ του Κατάρ, το οποίο χαρακτήρισε τέλεια διοργάνωση.

Κελαϊφί: «Το Κατάρ διοργάνωσε το τέλειο Μουντιάλ»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί μίλησε στο γαλλικό «RMC Sport» και αναφέρθηκε αρχικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το οποίο χαρακτήρισε τέλεια διοργάνωση. Παράλληλα τόνισε πως θεωρεί ότι ο Λιονέλ Μέσι θέλει να παραμείνει στο Παρίσι.

Αναλυτικά ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μίλησε:

Για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Θέλαμε να διοργανώσουμε το καλύτερο Μουντιάλ στην ιστορία της διοργάνωσης. Σαν Καταριανός, είμαι πολύ περήφανος. Αυτό το Μουντιάλ ήταν κάτι το φανταστικό για εμάς, μια υπέροχη εμπειρία. Πριν την έναρξη του Μουντιάλ όλα τα Μέσα ασκούσαν έντονη κριτική στο Κατάρ, αλλά τώρα όλοι μιλούν με καλά λόγια. Κατάλαβαν ότι ο κόσμος στο Κατάρ δεν είναι κακός. Δώσαμε την καρδιά μας και ανοίξαμε τη χώρα μας σε όλους. Αυτή είναι η κουλτούρα μας. Είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας και για όσα καταφέραμε. Πιστεύω πως ήταν το τέλειο Μουντιάλ, με κορυφαίο επίπεδο ποδοσφαίρου. Η Μέση Ανατολή άξιζε να διοργανώσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει στον τελικό: «Τη Γαλλία. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Αλλά η Αργεντινή έχει τον Μέσι, στο τελευταίο του Μουντιάλ. Ο Εμπαπέ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν που θα παίξει σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό. Ανυπομονώ για τον αγώνα και ελπίζω να το πάρει η Γαλλία, αλλά και η Αργεντινή έκανε ένα φανταστικό τουρνουά».

Για τον Νεϊμάρ: «Λυπήθηκα πολύ για εκείνον. Σαν φίλαθλος, θα ήθελα να δω τελικό Βραζιλία εναντίον Αργεντινής. Ξέρω πόσο προσπάθησε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του για να παίξει στο Μουντιάλ. Για μένα, η Βραζιλία ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ο Νεϊμάρ έκανε ό,τι μπορούσε και ελπίζω να τον ξαναδώ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Μίλησα μαζί του και ήταν πολύ απογοητευμένος».

Για τον Μέσι και το αν θα παραμείνει στην Παρί: «Θέλουμε να μείνει, αλλά θα μιλήσουμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω πει χιλιάδες φορές ότι είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Έχει μια πολύ καλή σεζόν και νομίζω πως θέλει να μείνει».

Για το αν η Παρί θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο: «Εξαρτάται από το αν θα έχουμε τραυματισμούς. Δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο μεταγραφικό στόχο, αλλά δεν αποκλείω κάτι».

Για την εισήγηση κατά της European Super League: «Δεν θα έλεγα ότι αυτή η πρόσφατη εισήγηση είναι μια μεγάλη νίκη, γιατί περιμένω την τελική απόφαση. Για μένα δεν ήταν έκπληξη. Είναι αδύνατο να υπάρξει Super League, με μόνο τρεις ομάδες να στηρίζουν ουσιαστικά το εγχείρημα. Είμαι χαρούμενος με την εισήγηση, αλλά περιμένω την τελική απόφαση».