Μουντιάλ 2022 - Αργεντινή: Δοκιμή με πεντάδα στην άμυνα, δύσκολα στον τελικό ο Πάπου Γκόμες

Λιονέλ Μέσι και Ροδρίγκο Ντε Πολ συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Αργεντινής την Παρασκευή (16/12), ενώ αμφίβολος για τον τελικό παραμένει ο Πάπου Γκόμεζ

Μουντιάλ 2022 - Αργεντινή: Δοκιμή με πεντάδα στην άμυνα, δύσκολα στον τελικό ο Πάπου Γκόμες

Ο Λιονέλ Σκαλόνι στην προπόνηση της Παρασκευής (16/12), έκανε δοκιμές με πεντάδα στην άμυνα, με τους Μολίνα και Ακούνια να καλύπτουν τις πτέρυγες, ενόψει του σπουδαίου τελικού του Μουντιάλ ενάντια στην Γαλλία (Κυριακή, 18/12).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αλμπισελέστε είχε κανονικά στην διάθεσή του τους Λιονέλ Μέσι και Ροδρίγκο Ντε Πολ, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει πλήρως τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν από τον ημιτελικό με την Κροατία.

Την ίδια ώρα, ο Πάπου Γκόμες παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για την τελευταία "μάχη" του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Ντι Μαρία διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα των Αργεντινών μαζί με τον Παρέδες, ενώ όσον αφορά στα άκρα της άμυνας, ο Ακούνια έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στα αριστερά έναντι του Ταγλιαφίκο ενώ οι Μολίνα και Μοντιέλ θέτουν αμφότεροι υποψηφιότητα για το δεξί άκρο.