Καρίμ Μπενζεμά: Παρασκήνιο με Ντιντιέ Ντεσάν ισχυρίζεται πως δεν τον ήθελε

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ενοχληθεί με τον Ντιντιέ Ντεσάν, καθώς αισθάνθηκε πως δεν τον ήθελε στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας. 

Καρίμ Μπενζεμά: Παρασκήνιο με Ντιντιέ Ντεσάν ισχυρίζεται πως δεν τον ήθελε

Ο 34χρονος επιθετικός παρόλο που η Ρεάλ Μαδρίτης του έδωσε την άδεια να ταξιδέψει στο Κατάρ και να στηρίξει την χώρα του στην Ντόχα, ο ίδιος όπως φαίνεται δεν θα κάνει το ταξίδι καθώς νιώθει δυσαρεστημένος με την Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την αδιαφορία που του έδειξαν μετά τον τραυματισμό του.

Την Παρασκευή (16/12) ένα νέο δημοσίευμα ισπανικού Μέσου, έκανε αναφορά για το παρασκήνιο πίσω από την σχέση που έχουν ο Ντιντιέ Ντεσάν με τον Γάλλο άσο της Ρεάλ. Σύμφωνα με την πηγή, ο Μπενζεμά αισθάνθηκε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν τον ήθελε να είναι μέρος της ομάδας του.

Ο τραυματισμός του δεν ήταν ανησυχητικός έτσι ώστε να αποχωρήσει από το Κατάρ, καθώς σύμφωνα με αναφορές η αποθεραπεία του στη Μαδρίτη διήρκεσε μόλις τρεις ημέρες.

Αυτό πάει να πει πως θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος από τον ημιτελικό με το Μαρόκο, μιας και την Πέμπτη (15/12) αγωνίστηκε στο φιλικό που έδωσε η Ρεάλ με τη Λεγκανές.