Μουντιάλ 2022- Δεν πάει στο Κατάρ ο Μπενζεμά για τον τελικό...

Ο Καρίμ Μπενζεμά, αν και η Εθνική Γαλλίας προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν θα μεταβεί στο Κατάρ για να τον παρακολουθήσει, παρά τη φιλολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ώρες.

Μουντιάλ 2022- Δεν πάει στο Κατάρ ο Μπενζεμά για τον τελικό...

Μπαράζ δημοσιευμάτων στο διεθνή Τύπο ακολούθησε η πρόκριση της Εθνικής Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σχετικά με το αν ο Καρίμ Μπενζεμά θα μεταβεί στο Κατάρ, για να βρεθεί δίπλα στους συμπαίκτες του, απέναντι στην Αργεντινή, τους οποίους δεν κατάφερε να συνδράμει λόγω τραυματισμού.

Σύμφωνα με την ισπανική «Relevo», φαίνεται πως ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε δεύτερες σκέψεις και δεν πρόκειται να μεταβεί στο κρατίδιο του Κόλπου, παρόλο που η Ρεάλ Μαδρίτης τού έδωσε άδεια και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι θα κάνει το ταξίδι.

Δημοσίευμα της «AS» ανέφερε νωρίτερα την Πέμπτη (15/12) ότι οι «μερένγκες» επέτρεψαν στον Γάλλο να ταξιδέψει στο Κατάρ και να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Μουντιάλ, αλλά μολονότι αρχικά φαινόταν πως θα εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα αυτή, τελικά δεν θα το κάνει.

Ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», παρότι εξακολουθεί να βρίσκεται στην επίσημη λίστα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, αφού δεν αντικαταστάθηκε, αναθεώρησε και δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ντόχα.

Ο Μπενζεμά έχει ήδη αναρρώσει από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο -και όπως διαρρέει το περιβάλλον του- ο 34χρονος είναι δυσαρεστημένος με τη Γαλλική Ομοσπονδία, καθώς θεωρεί ότι μετά τον τραυματισμό του δεν ασχολήθηκε όπως έπρεπε μαζί του.

Το Γαλλικό «RMC» από την άλλη, αναφέρει πως ο έμπειρος επιθετικός δεν έκανε ποτέ κάποια σχετική κουβέντα με τον Κάρλο Αντσελότι, ούτε ζήτησε από τη διοίκηση της Ρεάλ να του δοθεί ειδική άδεια για να μεταβεί στη χώρα του Κόλπου.