Πατέρας Γκριεζμάν: «Ο Αντουάν διαβάζει το παιχνίδι πιο γρήγορα από όλους»

Ο πατέρας του Αντουάν Γκριεζμάν σχολίασε την εκπληκτική απόδοση του γιου του και στον ημιτελικό του Μουντιάλ απέναντι στο Μαρόκο, ενώ αναφέρθηκε στις αντοχές και την διορατικότητά του στο παιχνίδι.

Πατέρας Γκριεζμάν: «Ο Αντουάν διαβάζει το παιχνίδι πιο γρήγορα από όλους»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έπειτα από μια περίοδο μέτριων εμφανίσεων σε διασυλλογικό επίπεδο, διαπρέπει στα γήπεδα του Κατάρ έχοντας βρει έναν ρόλο στο σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάμπ, που όχι μόνο του επιτρέπει να δείξει τις επιθετικές του αρετές (που ούτως ή άλλως ήταν γνωστές), αλλά και κάποια αγωνιστικά χαρακτηριστικά που δεν ήταν ευρέως γνωστό ότι διαθέτει.

Ο πατέρας του Αντουάν, Αλέν Γκριεζμάν, μετά τον ημιτελικό της Γαλλίας κόντρα στο Μαρόκο δήλωσε πως δεν εκπλήσσεται από τα κατορθώματα του γιου του, καθώς η αξία του μεσοεπιθετικού των «τρικολόρ» είναι γνωστή, ενώ δεν παρέλειψε να τον αποθεώσει για τις αντοχές του.

Συγκεκριμένα ο Αλέν Γκριζμάν δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως μου συστήθηκε και πάλι κατά κάποιον τρόπο έχοντας έναν διαφορετικό ρόλο. Όταν ήταν μικρός στη Μακόν έπαιζε στο χώρο της μεσαίας γραμμής όμως σταδιακά πήγε προς την επίθεση. Δεν εντυπωσιάζομαι, είναι ένα παιδί που βλέπει το παιχνίδι πριν από όλους τους υπόλοιπους και ξέρει πως να μοιράσει τη μπάλα αμέσως μόλις την υποδεχθεί. Έχει τρείς πνεύμονες, τρέχει, μαρκάρει είναι ότι πρέπει για μια ομάδα. Ανακουφίζει όλο το σύνολο».