Γαλλία: Συναγερμός ενοψει τελικού - Τρεις παίκτες ασθενείς

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αντιμετωπίζει... τριπλό πονοκέφαλο, λόγω ίωσης που «χτύπησε» τους παίκτες των «τρικολόρ».

Γαλλία: Συναγερμός ενοψει τελικού - Τρεις παίκτες ασθενείς

Μετά τους Αντριέν Ραμπιό και Νταγιό Ουπαμεκανό και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έχει συμπτώματα ίωσης, την οποία οι γιατροί της ομάδας προσπαθούν να διαγνώσουν αν πρόκειται για την «γρίπη της καμήλας» ή οφείλεται στη συνεχή χρήση των κλιματιστικών, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην Ντόχα.

Ο Ραμπιό και ο Ουπαμεκανό ήταν οι δύο παίκτες που κόλλησαν πρώτοι και αυτός ήταν ο λόγος της απουσίας τους από τον ημιτελικό με το Μαρόκο. Αμφότεροι απομονώθηκαν όταν εμφάνισαν υψηλό πυρετό.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επιβεβαίωσε πως έχει έντονα συμπτώματα και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν και όπως είναι λογικό, υπάρχει μεγάλη ανησυχία εν όψει του τελικού με την Αργεντινή την προσεχή Κυριακή.

«Έχουμε παίκτες με συμπτώματα, προσπαθούμε να τους προστατέψουμε. Όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια, οι οργανισμοί τους είναι καταβεβλημένοι και από τις προπονήσεις» είπε ο Ντεσάμπ.

Αξιωματούχοι Υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν προειδοποιήσει τους οπαδούς που επιστρέφουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ για τον κίνδυνο να φέρουν σπίτι τη «γρίπη της καμήλας», μια λοίμωξη του αναπνευστικού που προκαλείται από τον ιό του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS).