Μόντριτς: «Δείξαμε χαρακτήρα πολεμιστή για χάρη της Κροατίας»

Τον απολογισμό της πορείας της Κροατίας στο Μουντιάλ του Κατάρ έκανε σε ανάρτησή του στα social media ο αρχηγός της ομάδας και φύσει ηγέτης της, Λούκα Μόντριτς.

Μόντριτς: «Δείξαμε χαρακτήρα πολεμιστή για χάρη της Κροατίας»

Η πορεία της Κροατίας στο Μουντιάλ του Κατάρ σταμάτησε ένα βήμα πριν τον τελικό καθώς η Αργεντινή την νίκησε με 3-0 στους ημιτελικούς.

Ο αρχηγός της, Λούκα Μόντριτς μίλησε για την σημασία του ότι η Κροατία έφτασε τόσο μακριά σε δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στάθηκε και στον χαρακτήρα πολεμιστή που έδειξε εκείνος και οι συμπαίκτες του, καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά:

Αναλυτικά το μήνυμα του Μόντριτς:

«Ολόκληρος ο κόσμος μας δείχνει σεβασμό μετά από μία ήττα. Οι φίλαθλοί μας στις κερκίδες έδειξαν το πόσο περήφανοι είναι που φτάσαμε ξανά ως τις καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Όπως στη Ρωσία το 2018, έτσι και τώρα στο Κατάρ. Είμαι περήφανος αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, η οποία έδειξε ξανά πόσο δυνατή, ενωμένη και γενναία είναι. Όλοι μας δείξαμε χαρακτήρα πολεμιστή για χάρη της Κροατίας. Αυτές οι αξίες δεν άλλαξαν, ακόμα και όταν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Συνεχίζουμε έτσι, ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!».