Σοφιάν Άμραμπατ: «Περήφανος που το όνομα μου ακούγεται για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης!»

Ο Σοφιάν Άμραμπατ, πριν τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, μεταξύ Μαρόκου και Γαλλία, σχολίασε τις πληροφορίες ότι ενδιαφέρει ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, δηλώνοντας περηφάνια, αλλά και με ...νόημα ότι του αρέσει το στυλ του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ωστόσο σημείωσε ότι σέβεται την ομάδα του Φιορεντίνα,

Σοφιάν Άμραμπατ: «Περήφανος που το όνομα μου ακούγεται για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης!»

Έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα τις ποδοσφαιρικές του «μετοχές» με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ο Σοφιάν Άμραμπατ μίλησε στην Ισπανική εφημερίδα «Marca» πριν τον ημιτελικό του Μαρόκου κόντρα στη Γαλλία.

Εκεί δήλωσε περήφανος με το γεγονός πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, αλλά και πως σέβεται την ομάδα στην οποία βρίσκεται (Φιορεντίνα), ενώ ανέφερε με ...νόημα πως του αρέσει το στυλ του Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Είμαι περήφανος που με συνδέουν με κορυφαίους συλλόγους, όπως η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο, αλλά είμαι ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, σέβομαι τον σύλλογο και έχω εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο. Όσον αφορά τον Σιμεόνε, έχουμε έναν καλό προπονητή στη Φιορεντίνα, αλλά ναι, μου αρέσει το στυλ του» ήταν τα λόγια του στο ισπανικό έντυπο που τον χαρακτήρισε αστέρι του Μουντιάλ.