Μουντιάλ 2022 - Νεκρός από πτώση Κενυάτης υπάλληλος ασφαλείας στο στάδιο Λουσάιλ...

Την τελευταία του πνοή άφησε στην εντατική Κενυάτης υπάλληλος ασφάλειας του «Λουσαΐλ», έπειτα από πτώση που είχε μετά τον προημιτελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία.

Μουντιάλ 2022 - Νεκρός από πτώση Κενυάτης υπάλληλος ασφαλείας στο στάδιο Λουσάιλ...

Ένα ακόμη θύμα κατέγραψε το ούτως ή άλλως ...αιματοβαμμένο (από τα χιλιάδες εργατικά ατυχήματα) Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Εκτός από τον Αμερικανό συνάδελφο που έχασε τη ζωή του στα δημοσιογραφικά θεωρεία κατά τη διάρκεια του προημιτελικού Αργεντινής - Ολλανδίας, μ' αφορμή την ίδια αναμέτρηση καταγράφηκε ένας ακόμη θάνατος...

Την τελευταία του πνοή άφησε στην εντατική ένας Κενυάτης, υπάλληλος ασφάλειας του «Λουσαΐλ», έπειτα από σοβαρή πτώση που είχε μετά τον πέρας της αναμέτρησης.

Ο 24χρονος έπεσε από υπερυψωμένο σημείο του σταδίου κι οδηγήθηκε στην εντατική, με τις λεπτομέρειές της ωστόσο να μην έχουν δει προς το παρόν το φως της δημοσιότητας.

Η κατάστασή του ήταν σταθερή αλλά κρίσιμη μέχρι την Τρίτη (14/12) όταν και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Δεν έχουμε τα χρήματα για να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για χάρη του, αλλά έχουμε την ανάγκη να μάθουμε τι συνέβη», δήλωσε η αδερφή του στο CNN ζητώντας εξηγήσεις για την απώλεια της ζωής του...