Μόντριτς: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο διαιτητής καταλόγισε αυτό το πέναλτι»

Ο Λούκα Μόντριτς απορούσε για το πέναλτι που δόθηκε στην Αργεντινή στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μόντριτς: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο διαιτητής καταλόγισε αυτό το πέναλτι»

Ο Κροάτης σούπερ σταρ, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην Αργεντινή για την πρόκρισή της στον τελικό, απέφυγε να απαντήσει αν θα αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Οι δηλώσεις του:

«Δεν τα καταφέραμε. Τώρα, πρέπει να συνέλθουμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε τον αγώνα για την τρίτη θέση. Είμαστε λυπημένοι, ελπίζαμε να παίξουμε έναν νέο τελικό. Δεν έγινε. Και τελικά, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αργεντινή.

Είχαμε ένα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν είναι ποτέ τιμωρία να παίζεις για την εθνική ομάδα. Διακυβεύεται ένα χάλκινο μετάλλιο και πρέπει να προετοιμασθούμε, γιατί εάν το πάρουμε, θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Το πέναλτι ήταν μια καθοριστική στιγμή στο ματς. Μέχρι τότε, ήμασταν καλοί κι ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα κόρνερ και κατέληξε στην φάση του πέναλτι. Κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει ποινή.

Ο Αλβάρες σούταρε, ο τερματοφύλακάς μας βγήκε μπροστά του και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο διαιτητής καταλόγισε αυτό το πέναλτι. Ομως έτσι είναι, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα. Δεν ξέρω εάν το Σάββατο, θα είναι το τελευταίο μου ματς με την εθνική. Τώρα δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτό».