Ουαντού στο fosonline.gr: «Πάμε όπως η Ελλάδα το 2004»

Το fosonline.gr βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Αμπντεσλάμ Ουαντού, με αφορμή το ιστορικό επίτευγμα του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ουαντού στο fosonline.gr: «Πάμε όπως η Ελλάδα το 2004»

Η μοναδική αφρικανική ομάδα που έχει προχωρήσει τόσο πολύ στο Μουντιάλ και έχει εκπλήξει τους ποδοσφαιρόφιλους, θα διεκδικήσει απόψε (21:00) απέναντι στο φαβορί του ζευγαριού, τη Γαλλία, την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου περιμένει η Αργεντινή.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Αμπντεσλάμ Ουαντού, ανυπομονεί για την ιστορική πρόκληση και με δήλωσή του στο fosonline.gr παρομοιάζει το φετινό Μαρόκο με την Ελλάδα του 2004.

«Είναι μεγάλη στιγμή για το Μαρόκο και ιστορικό επίτευγμα το γεγονός ότι απόψε διεκδικούμε την πρόκρισή μας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είμαστε χαρούμενοι και νιώθουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε.

Θυμίζουμε την Ελλάδα του 2004 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είδες πώς έπαιξε η Ελλάδα. Κανείς δεν πίστευε σε εκείνη την ομάδα ότι μπορεί να φτάσει τόσο μακριά και στο τέλος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το Μαρόκο σήμερα, θυμίζει την Ελλάδα του 2004. Έχει πολλή ποιότητα και ομαδικό πνεύμα».