Ντάλιτς: «Το στοίχημα είναι μεγάλο για εμάς και την Αργεντινή»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μίλησε για τον αυριανό (13/12) ημιτελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Αργεντινή.

Ντάλιτς: «Το στοίχημα είναι μεγάλο για εμάς και την Αργεντινή»

Στην κρισιμότητα του αγώνα κόντρα στην Αργεντινή αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ενόψει της αυριανής (13/12) αναμέτρησης των δύο συγκροτημάτων στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το 2018 στους ομίλους του Μουντιάλ, όταν η «χρβάτσκα» κέρδισε 3-0 την «αλμπισελέστε», με τον τότε προπονητή της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι, να αρνείται να χαιρετήσει τον Ντάλιτς.

«Κατανοώ όσους συμμετείχαν και οι προσδοκίες ήταν υψηλές τότε (σ. το 2018). Συμβαίνει και δεν θα κρατήσουμε κακία. Δεν θυμώνω με κανέναν σε συναισθηματική κατάσταση. Η Αργεντινή κόντρα στην Ολλανδία ήταν επίσης αρκετά έντονη, με πολλές συμπεριφορές που δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Ελπίζω πραγματικά να μην συμβεί αυτό αύριο. Ο αυριανός αγώνας είναι ένας σπουδαίος αγώνας για την Αργεντινή καθώς και για εμάς. Το στοίχημα είναι μεγάλο και για τους δύο και διακυβεύεται μια θέση στον τελικό», είπε αρχικά ο Ντάλιτς και πρόσθεσε:

«Πάντα λέω στους οπαδούς και τους παίκτες μας να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Ο καθένας μας πρέπει να απολαμβάνει τη δουλειά, το επάγγελμα που κάνει. Μόνο αν οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι μπορούν να είναι αυτό που είναι. Αξίζουν τη χαρά να είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».