Μουντιάλ 2022: Ο Άμραμπατ πρότεινε στον Αλ Κελαϊφί να πάρει τον αδερφό του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ερωτηθείς για τον αδερφό του, Σοφιάν, ο Νουρεντίν Άμραμπατ πρότεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον πρόεδρο της Νάσερ Αλ Κελαϊφί να κινηθούν για την απόκτησή του!

Μουντιάλ 2022: Ο Άμραμπατ πρότεινε στον Αλ Κελαϊφί να πάρει τον αδερφό του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Η αποκάλυψη της ...αποκάλυψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Μαρόκου, είναι ο Σοφιάν Άμραμπατ, δίχως αμφιβολία, με τις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια του τουρνουά, αφού οι ποδοσφαιρικές του «μετοχές» έχουν εκτοξευθεί.

Για τον μικρό του αδερφό μίλησε ο Νουρεντίν Άμραμπατ στην «Εquipe» από το Κατάρ όπου βρέθηκε (εκμεταλλευόμενος άδεια της ΑΕΚ) για να τον παρακολουθήσει όπως και το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Το πρώτο αφρικανικό στα χρονικά που προκρίνεται στα ημιτελικά Μουντιάλ.

Μάλιστα ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» δεν δίστασε να τον προτείνει δημόσια στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον πρόεδρο της Νάσερ Αλ Κελαϊφί!

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία μεγάλη σκηνή, όπως το Champions League, ίσως και ακόμα μεγαλύτερη και ο Σοφιάν είναι στο προσκήνιο.

Θα μπορούσε να ταιριάξει πάρα πολύ στην Παρί Σεν Ζερμέν, φανταστείτε μία μεσαία γραμμή με αυτόν και τον Βεράτι. Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αν διαβάζεις αυτά τα λόγια, πρέπει να τον αποκτήσεις»!

Ο 26χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με τους «βιόλα» μέχρι το 2024, με τον ιταλικό σύλλογο να αξιώνει περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει να φύγει μέχρι πρότινος...