Ρόμπεν: «Το ποδόσφαιρο προχωράει, αλλά ο Μέσι θα παραμείνει στην Ιστορία»

Ο Άριεν Ρόμπεν χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι... υπερφυσικό ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι το όνειρο κάθε άλλου παίκτη είναι να μοιάσει στον Αργεντινό.

Ρόμπεν: «Το ποδόσφαιρο προχωράει, αλλά ο Μέσι θα παραμείνει στην Ιστορία»

Οι διθύραμβοι για τον Λιονέλ Μέσι είναι κάτι συνηθισμένο πλέον, ωστόσο έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα όταν προέρχονται από κάποιον με το ποδοσφαιρικό μέγεθος του Άριεν Ρόμπεν.

O παλιός άσος της Μπάγερν, της Τσέλσι, της Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά της εθνικής Ολλανδίας έκανε ένα σχόλιο για τον «κάπτεν» της Αργεντινής, εξυμνώντας την ποιότητά του και λέγοντας πως η ποδοσφαιρική του οντότητα θα παραμείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων.

«Ο Μέσι είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, υπερφυσικός θα έλεγα! Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να φτάσει στο δικό του επίπεδο και στους αριθμούς του», είπε αρχικά ο 38χρονος Ρόμπεν, για να προσθέσει:

«Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, όμως ακόμα κι αν κάποιος έχει παρόμοια ποιότητα δεν θα είναι ποτέ 100% σαν και αυτόν. Το ποδόσφαιρο προχωράει και εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου, όμως η εποχή του Μέσι θα παραμείνει στην Ιστορία».