Μουντιάλ 2022- Ο Άμραμπατ στα αποδυτήρια του Μαρόκου γιόρτασε με τον αδερφό του την πρόκριση!

Ο Νουρεντίν Άμραμπατ βρέθηκε στο Κατάρ για να παρακολουθήσει τον αδερφό του, Σοφιάν, αγωνιζόμενο στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Πορτογαλία και μετά την ιστορική πρόκριση των συμπατριωτών του μπήκε στα αποδυτήρια τους πανηγυρίζοντας μαζί τους!

Μουντιάλ 2022- Ο Άμραμπατ στα αποδυτήρια του Μαρόκου γιόρτασε με τον αδερφό του την πρόκριση!

Ο Νουρεντίν Άμραμπατ δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά στο Κατάρ... πήγε και μάλιστα πανηγύρισε την ιστορική πρώτη πρόκριση των Αφρικανών στα ημιτελικά του θεσμού!

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε το ρεπό που έδωσε το Σάββατο ο Ματίας Αλμέιδα και πήγε στο κρατίδιο του Κόλπου για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον αδερφό του (Σοφιάν) στον προημιτελικο του Μουντιάλ κόντρα στην Πορτογαλία.

Μάλιστα μετά το φινάλε του αγώνα ο «κιτρινόμαυρος» άσος (που εκτέλεσε και χρέη τηλεσχολιαστή!) κατέβηκε στα αποδυτήρια και συγκινημένος αγκάλιασε και φίλησε τον αδερφό του στο κεφάλι: «Είμαι πολύ συγκινημένος. Θέλω να κλάψω. Ήμουν με τους γονείς μου στις εξέδρες και κλαίγαμε. Είμαστε στα ημιτελικά. Είναι απίστευτο», σχολίασε.

Ακολούθως μπήκε στα αποδυτήρια και πανηγύρισεε με τους συμπατριώτες του και ανάρτησε φωτογραφία μαζί τους με λεζάντα «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».