Φαν Ντερ Φάαρτ - Μουντιάλ 2022: «Με 3-0 η Ολλανδία την Αργεντινή»

Εύκολη νίκη της Ολλανδίας επί της Αργεντινής βλέπει ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ, που όμως έπλεξε το εγκώμιο του Μέσι

Φαν Ντερ Φάαρτ - Μουντιάλ 2022: «Με 3-0 η Ολλανδία την Αργεντινή»

Δηλώσεις αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αργεντινή (9/12, 21:00) παραχώρησε ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Ο Ολλανδός παλαίμαχος άσος στήριξε τη δήλωση του στο γεγονός ότι ο Μέσι δεν έχει το απαραίτητο support από τους συμπαίκτες, όπως υποστήριξε, για να οδηγήσει την Αργεντινή στο θρίαμβο.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Αργεντίνο άσο λέγοντας πως είναι πολλά παραπάνω από σκόρερ, συγκρίνοντάς τον με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το Ολλανδία-Αργεντινή: «Ο Μέσι έδειξε την αξία του και πάλι, αλλά οι συμπαίκτες τριγύρω του δεν είναι και τόσο σπουδαίοι. Εύκολη νίκη, 3-0 για την Ολλανδία».

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν μπορούσες να τον πιάσει. Ήθελες να τον κλωτσήσεις και είχε ήδη φύγει. Του βάζαμε πάνω του τον Ράμος. Όπου πηγαίνει πρέπει να τον ακολουθείς, ακόμη και στην τουαλέτα. Τώρα είναι πιο αργός και περπατά περισσότερο, αλλά μπορεί και πάλι να κάνει μια καθοριστική ενέργεια. Ο Ρονάλντο βασίζεται κυρίως στο σώμα του και στα γκολ, αλλά ο Μέσι είναι πολλά περισσότερα από απλώς σκόρερ»