Επιμένει η «Record» για επεισόδιο Κριστιάνο Ρονάλντο - Σάντος όταν έμαθε ότι δεν θα' ναι βασικός!

Η Πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «Record» εμμένει στην πληροφόρηση της ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ο δεύτερος έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός με την Ελβετία και επιθυμία του για αποχώρηση από την Πορτογαλική αποστολή

Επιμένει η «Record» για επεισόδιο Κριστιάνο Ρονάλντο - Σάντος όταν έμαθε ότι δεν θα' ναι βασικός!

Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια η Πορτογαλική εφημερίδα «Record» μετά τη διάψευση (από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω ανάρτησης στο Instagram και από την Π.Ο της χώρας μέσω ανακοίνωσης) του δημοσιεύματός της για τις απειλές του αρχηγού της Εθνικής Πορτογαλίας, για αποχώρηση από το Κατάρ, μόλις έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Το πορτογαλικό έντυπο πέρασε στην αντεπίθεση μέσω σημειώματος της διεύθυνσης που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του επιμένει στο ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας ότι επιβεβαιώνεται από πολλαπλές πηγές.

Μάλιστα, στο στόχαστρο του σημειώματος μπαίνει η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με το κείμενο να κάνει λόγο για διάψευση που δεν θα... αντέξει στο χρόνο, όπως συνέβη και με ορισμένες πρόσφατες δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος.

Η Record αφήνει να εννοηθεί πως σύντομα θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της και επίσημα, όπως συνέβη με προηγούμενα δημοσιεύματα που αρχικά είχαν διαψευστεί.

Τέλος, στο σημείωμα γίνεται λόγος για «έντονη συνομιλία» μεταξύ Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο και επαναδιατυπώνεται η πρόθεση του αρχηγού της εθνικής ομάδας να αποχωρήσει, μέχρι να κάνει πίσω για να μην διαταράξει το κλίμα σε τόσο κρίσιμο σημείο για την Πορτογαλία.

Το νέο δημοσίευμα της «Record»

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας αρνήθηκε ξανά ειδήσεις σχετικά με κάτι που συνέβη εντός της εθνικής ομάδας, αυτήν τη φορά με τη μορφή ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα, διαβεβαιώνοντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποτέ δεν απείλησε ότι θα φύγει από το προπονητικό κέντρο, όταν έμαθε ότι δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα απέναντι στην Ελβετία.

Παρότι χάρηκε που η διάψευση πήρε γραπτή μορφή, η Record επιβεβαιώνει ξανά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο φύλλο της Πέμπτης και οι οποίες προέρχονται από περισσότερες της μιας πηγής: η συνομιλία μεταξύ Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο, που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, την παραμονή της συνάντησης με την Ελβετία, ήταν έντονη και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας σκέφτηκε ακόμα και να φύγει. Η συζήτηση συνεχίστηκε και ο παίκτης κατέληξε να κάνει πίσω, αντιλαμβανόμενος ότι η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη για ένα τέτοιο ρήγμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομοσπονδία αρνείται ειδήσεις για κάτι που συνέβη σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τις προηγούμενες φορές, είδαμε τον ομοσπονδιακό προπονητή να αλλάζει τη δική του εκδοχή των γεγονότων σε διάστημα τριών ημερών. Ας δούμε αν, αυτήν τη φορά, η επίσημη εκδοχή της ομοσπονδίας διαρκέσει περισσότερο».