Βραζιλία: Δύσκολα προλαβαίνει την Κροατία ο Σάντρο

Ο τεχνικός της Βραζιλίας σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού προημιτελικού ενάντια στην Κροατία, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για τη συμμετοχή του Άλεξ Σάντρο

Βραζιλία: Δύσκολα προλαβαίνει την Κροατία ο Σάντρο

Ο Άλεξ Σάντρο αντικαταστάθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα των ομίλων με την Ελβετία, εξαιτίας προβλήματος στο ισχίο, δεν αγωνίστηκε στα επόμενα ματς με το Καμερούν και τη Νότια Κορέα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τίτε παραμένει αμφίβολος για τον προημιτελικό κόντρα στην Κροατία.

«Είναι διαφορετικός τραυματισμός» τόνισε ο Τίτε, συγκρίνοντας το πρόβλημα του Άλεξ Σάντρο με τους τραυματισμούς των Νεϊμάρ και Ντανίλο στον αστράγαλο. «Πρέπει να πιέσει λίγο περισσότερο. Θα πρέπει να το δω με το ιατρικό επιτελείο. Θα εξαρτηθεί από το απόγευμα» πρόσθεσε ο προπονητής της σελεσάο.

Ο Τίτε αναμένεται να καλύψει το κενό του αμυντικού της Γιουβέντους χρησιμοποιώντας τον Ντανίλο -έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του- στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως έγινε και κόντρα στη Νότια Κορέα, με τον Έντερ Μιλιτάο να "επιστρατεύεται" εκ νέου σε ρόλο δεξιού μπακ.