Αντσελότι για Ρονάλντο: «Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα - Δυνατός ο ανταγωνισμός στην Πορτογαλία»

Δηλώσεις αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Αντσελότι για Ρονάλντο: «Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα - Δυνατός ο ανταγωνισμός στην Πορτογαλία»

Συνέντευξη παραχώρησε στην «Corriere dello Sport» o Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός με αφορμή ο θέμα που έχει προκύψει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ αναφέρθηκε στο διάστημα που συνυπήρξε με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σχολίασε και τη μη χρησιμοποίησή του στο βασικό σχήμα της Εθνικής Πορτογαλίας στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη συνύπαρξή τους στη Ρεάλ: «Τον είχα μαζί μου για δύο χρόνια και δεν μου δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Μάλιστα τα έλυσε. Ένας παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι δεν μπορεί να είναι πρόβλημα. Ο Κριστιάνο είναι ένας αθλητής που προπονείται καλά και είναι πάντα προσεκτικός. Για μένα ήταν εύκολο να το διαχειριστώ».

Για το ότι δεν βρέθηκε στο βασικό σχήμα της Εθνικής Πορτογαλίας: «Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Μάλλον είναι καλά και νιώθει σαν 20χρονος, αλλά το σώμα του μπορεί να μην δώσει τις απαντήσεις που ψάχνει. Πάντα φρόντιζε τον εαυτό του, αλλά ο ανταγωνισμός στην εθνική ομάδα είναι δυνατός. Αν το καλοσκεφτούμε, ακόμα και κάποιος σαν τον Ραφαέλ Λεάο ξεκινάει στον πάγκο».

Υπενθυμίζεται ότι η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας διέψευσε τις φήμες για αποχώρηση του Ρονάλντο από το Μουντιάλ, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα ενότητας.