Μαγκουάιρ: «Κάθε φορά που κοιτάζω την καριέρα μου νιώθω πως ζω ένα όνειρο»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μιλώντας στο BBC τόνισε πως η Αγγλία μπορεί να κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ..

Μαγκουάιρ: «Κάθε φορά που κοιτάζω την καριέρα μου νιώθω πως ζω ένα όνειρο»

Ο 29χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε πως η εθνική Αγγλίας μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ του Κατάρ, υπογραμμίζοντας πως η κυριότερη διαφορά με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι πως πλέον οι παίκτες πιστεύουν πραγματικά πως μπορούν να αναδειχθούν πρωταθλητές κόσμου.

Υπενθυμίζεται πως η Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018 έφτασε πολύ κοντά στον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση (2-1) από την μετέπειτα φιναλίστ Κροατία, στην φάση των ημιτελικών.

Αρχικά δήλωσε: «Η μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 είναι πως τώρα πιστεύουμε πως όντως είναι πιθανό να το κατακτήσουμε. Είμαστε όλοι πεπεισμένοι πως πρέπει να το καταφέρουμε, είναι μια καλή αλλαγή νοοτροπίας. Φυσικά όμως ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι αυτό, υπάρχουν άλλες πέντε ή έξι ομάδες με τον ίδιο σκοπό.»

Για την κριτική που δέχεται είπε: «Να είμαι ειλικρινής, δεν διαβάζω το τι γράφεται. Πιθανότατα η οικογένεια μου διαβάζει περισσότερα απ΄ότι εγώ. Τους λέω να μένουν μακριά από αυτά, όμως τα social media είναι μια συνήθεια για τους περισσότερους ανθρώπους στις μέρες μέρες μας. Είμαι 29 και είμαι αρχηγός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας παίξει για τη χώρα μου 52 φορές. Κάθε φορά που κοιτάζω την καριέρα μου από κάθε άποψη νιώθω πως ζω ένα όνειρο. Κάνω αυτό που πάντα ήθελα να κάνω. Στο νέο στάδιο της καριέρας μου θα ήθελα να ξεκινήσω να κατακτώ τρόπαια».