Μουντιάλ 2022- Χάνει την υπόλοιπη διοργάνωση κι ο Ντανίλο στην Πορτογαλία...

Μετά τον Νούνο Μέντες κι ο Ντανίλο χάνει το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Πορτογαλία, αυξάνοντας τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο Φερνάντο Σάντος.

Μουντιάλ 2022- Χάνει την υπόλοιπη διοργάνωση κι ο Ντανίλο στην Πορτογαλία...

Δεν είναι μόνο η διαχείριση της «καυτής πατάτας» του Κριστιάνο Ρονάλντο που απασχολεί τον Φερνάντο Σάντος.

Ο εκλέκτορας της Πορτογαλίας ξεπέρασε γρήγορα την ευφορία της εξάρας (6-1) στην Ελβετία αφού ο Νούνο Μέντες δεν θα είναι η μοναδική απώλεια της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει της συνέχειας του Μουντιάλ, με την ομάδα του να στερείται για το υπόλοιπο του τουρνουά και τις υπηρεσίες του Ντανίλο Περέιρα.

Ενώο Μέντες χτύπησε στον μηρό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουρουγουάη την 2η αγωνιστική, ο Ντανίλο έπαιξε μόνο στην πρεμιέρα κόντρα στην Γκάνα αφού απεκόμισε χτύπημα στα πλευρά.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πέδρο Σεπουλβέδα, αποκαλύπτει πως αμφότεροι τέθηκαν οριστικά νοκ-άουτ από τη συνέχεια του τουρνουά.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Equipe», το πρωί της Τετάρτης (07/12) υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της πορτογαλικής ομοσπονδίας και της Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία ανήκουν οι παίκτες, για να συμφωνήσουν τελικά στο να επιστρέψουν άμεσα στην γαλλική πρωτεύουσα, τόσο ο 20χρονος αριστερός μπακ όσο και ο 31χρονος στόπερ, για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.