Mundial 2022: Ανεμοστρόβιλος και χαλάζι πάνω από το γήπεδο όπου θα γίνει το Γαλλία - Αγγλία

Η πρώτη μέρα χωρίς ποδόσφαιρο στο Κατάρ συνοδεύτηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ίσως δούμε Γαλλία - Αγγλία με... χαλάζι!

Mundial 2022: Ανεμοστρόβιλος και χαλάζι πάνω από το γήπεδο όπου θα γίνει το Γαλλία - Αγγλία

Αρκετά είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Σήμερα (7/12), ωστόσο, έγινε το πιο χαρακτηριστικό του καιρού στο εμιράτο της Μέσης Ανατολής: Σημειώθηκαν ανεμοστρόβιλοι και έπεσε χαλάζι στην πόλη Αλ Κορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη πόλη και το γήπεδο «Αλ Μπαϊτ», το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο του καιρικού φαινομένου, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η αναμέτρηση Γαλλία – Αγγλία για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με μετεωρολόγους στο Κατάρ, τα φαινόμενα θα γίνουν πιο έντονα τις επόμενες ώρες, ενώ απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Όπως τόνισαν, η πρόγνωση κάνει λόγο για περισσότερες βροχοπτώσεις και περαιτέρω μείωση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι προγραμματισμένος και ο ένας ημιτελικός της διοργάνωσης, με τους υπεύθυνους να εμφανίζονται καθησυχαστικοί λόγω της δυνατότητας του γηπέδου να μετατρέπεται σε κλειστό στάδιο λόγω της οροφής του.