Γουόκερ: Δεν είναι Αγγλία απέναντι στον Εμπαπέ, αλλά Αγγλία εναντίον Γαλλίας!

Ο Κάιλ Γουόκερ ερωτηθείς για τις επικείμενες μοναμαχίες του, με τον Κιλιάν Εμπαπέ, στον προημιτελικό Αγγλίας - Γαλλίας (10/12), δεν θέλησε να το προσωποποιήσει, σημειώνοντας, πάντως, ότι θα τον σεβαστεί χωρίς να του στρώσει ...«κόκκινο χαλί»! 

Γουόκερ: Δεν είναι Αγγλία απέναντι στον Εμπαπέ, αλλά Αγγλία εναντίον Γαλλίας!

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» του μεγάλου προημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας, όσο πλησιάζει το Σάββατο (10/12, 21.00).

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης εμφανίστηκε ο Κάιλ Γουόκερ, που αναμένεται να έχει την αποστολή να περιορίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ

Ο ακραίος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι υποσχέθηκε πως θα κάνει όσο το δυνατόν δυσκολότερη τη ζωή του φορ της Παρί Σεν Ζερμέν που είναι ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ (5 γκολ), αλλά δεν θέλησε να προσωποποιήσει το ματς στις μονομαχίες τους...

«Το παιχνίδι δεν είναι Αγγλία κόντρα στον Εμπαπέ αλλά Αγγλία κόντρα σε Γαλλία.

Θα τον σεβαστούμε αλλά δεν πρόκειται να του στρώσω κόκκινο χαλί για να σκοράρει. Το ματς είναι ζωής ή θανάτου, αφού αν χάσουμε, θα πάμε σπίτι μας. Κατανοώ τι χρειάζεται να κάνω και αυτό είναι να σταματήσω τον Εμπαπέ. Ενδεχομένως είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Έχω βρεθεί απέναντι σε σπουδαίους παίκτες στο παρελθόν, οπότε θα δω το ματς ως ένα ακόμα παιχνίδι. Θα του δείξω τον απαιτούμενο σεβασμό αλλά όχι υπερβολικό επειδή αυτή είναι η Αγγλία.

Μία ομάδα δεν αποτελείται από έναν μόνο παίκτη. Δεν είναι τένις, δεν είναι ατομικό το άθλημα».