Συλλήψεις για νέα απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Ραχίμ Στέρλινγκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC η Αγγλική αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις για νέα απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Ραχίμ Στέρλινγκ που εγκατέλειψε την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας στο Κατάρ για να είναι κοντά στην οικογένεια του.

Συλλήψεις για νέα απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Ραχίμ Στέρλινγκ!

Εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της ληστείας στην οικία του Ραχίμ Στέρλινγκ αναφέρει το ΒΒC, που μεταδίδει πως έγιναν συλλήψεις υπόπτων.

Ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ της Τσέλσι εγκατέλειψε την αποστολή της Εθνικής του ομάδας, στο Κατάρ, πριν τον αγώνα με Σενεγάλη (04/12), για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν έμαθε πως έγινε την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του στην Αγγλία.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά του και παραμένει άγνωστο εάν θα επιστρέψει για να αγωνιστεί στο Μουντιάλ, αφού είχε πει ότι αυτό θα γίνει μόνο όταν νιώσει ότι είναι ασφαλείς.

Τώρα, πάντως, το BBC δίνει μία νέα διάσταση, καθώς αναφέρει πως στο μέρος όπου ζει ο Στέρλινγκ με την οικογένειά του έγινε απόπειρα διάρρηξης το βράδυ της Τρίτης και συνελήφθησαν από τις Αρχές δύο άνδρες.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται υπό κράτηση και θεωρούνται ύποπτοι για την εισβολή στην οικία Στέρλινγκ με κλοπές χρυσαφικών που το κόστος τους ανέρχεται στις 350.000 ευρώ.