Κριστιάνο Ρονάλντο: Απείχε από την προπόνηση των αναπληρωματικών

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ακολούθησε την προπόνηση των αναπληρωματικών του αγώνα κόντρα στην Ελβετία και έμεινε στο γυμναστήριο με τους βασικούς.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Απείχε από την προπόνηση των αναπληρωματικών

Το "σίριαλ" γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις προπονητικές αποφάσεις του Φερνάντο Σάντος καλά κρατεί, με τον "CR7" να μην αποδέχεται για ακόμα μια φορά τον ρόλο του αναπληρωματικού στο συγκρότημα της Πορτογαλίας, μετά την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού να τον αφήσει στον πάγκο για το παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία.

Σύμφωνα με τη Marca, ο σταρ της εθνικής Πορτογαλίας την Τετάρτη δεν πήγε στην προπόνηση που είχε προγραμματίσει ο Σάντος στο γήπεδο για όσους ξεκίνησαν από τον πάγκο την αναμέτρηση της προηγούμενης βραδιάς.

Αντ' αυτού, ο Ρονάλντο αποφάσισε να ακολουθήσει πρόγραμμα στο γυμναστήριο μαζί με τους βασικούς του αγώνα της Τρίτης, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού του 37χρονου επιθετικού.

Κάπως έτσι προκύπτει πως αυτή του η επιλογή ίσως να ήταν και μία "δήλωση" πως διαφωνεί με την απόφαση του προπονητή του για το ματς με τους Ελβετούς και πως αρνείται να ακολουθήσει πρόγραμμα αναπληρωματικών.