Λουίς Ενρίκε: Η επόμενη μέρα στον πάγκο της Ισπανίας

Μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας από το Μαρόκο στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, άνοιξαν οι συζητήσεις διαδοχής στον πάγκο της «ρόχα».

Λουίς Ενρίκε: Η επόμενη μέρα στον πάγκο της Ισπανίας

Δημοσίευμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Marca», αναφέρει ότι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Ενρίκε, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τέλος του έτους, είναι τέσσερις.

Ο πρώτος είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από έξι χρόνια παραμονής στον πάγκο της εθνικής Βελγίου. Επίσης, ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος ψάχνει μια νέα πρόκληση μετά την θητεία του στην Εβερτον, ενώ οι άλλοι δύο «μνηστήρες», είναι ο προπονητής της εθνικής Ελπίδων της Ισπανίας, Λουΐς Ντε Λα Φουέντε και ο πρώην προπονητής της Μπιλμπάο, Μαρθελίνο.

Όλα αυτά έρχονται σε μια περίοδο που και οι παίκτες της εθνικής ομάδας στηρίζουν τον προπονητή τους μετά τον αποκλεισμό. Ο ίδιος ο Ενρίκε σε δηλώσεις του είπε τα εξής:

«Θέλω να δω τους αγαπημένους μου ανθρώπους και τα σκυλιά μου, να είμαι μαζί τους. Από την επόμενη εβδομάδα, θα μιλήσω με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. Δεν μπορώ να πω τίποτε για το μέλλον μου, γιατί δεν ξέρω. Δεν είναι τώρα η ώρα να το συζητήσουμε. Το συμβόλαιό μου λήγει, αλλά νιώθω καλά με τον πρόεδρο. Αλλά πρέπει να σκεφθώ τι είναι καλύτερο για την εθνική και για εμένα».