Φερνάντο Σάντος: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι υπόδειγμα αρχηγού!»

Ο Φερνάντο Σάντος ερωτηθείς για το ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε στην 11αδα του αγώνα με την Ελβετία, δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τον χαρακτήρισε «υπόδειγμα», σημειώνοντας ότι παραμένει αρχηγός.

Φερνάντο Σάντος: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι υπόδειγμα αρχηγού!»

Καμιά διάθεση να δώσει συνέχεια στο θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε ο Φερνάντο Σάντος, μετά την θριαμβευτική νίκη - πρόκριση στα προημιτελικά επί της Ελβετίας (6-1)


Ερωτηθείς για την απουσία του αρχηγού από το αρχικό σχήμα της Πορτογαλίας είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα

«Ο Κριστιάνο και ο Ράμος είναι διαφορετικοί παίκτες. Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και του αρχηγού της εθνικής ομάδας, είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Οι παίκτες λαμβάνουν αποφάσεις. Αυτά τα πράγματα δεν μας επηρεάζουν. Ήδη εξήγησα ότι αυτό το θέμα έχει επιλυθεί και ήδη έχει θέσει ένα σπουδαίο παράδειγμα ως αρχηγός», απάντησε ο Πορτογάλος εκλέκτορας.

«Οι αλλαγές ήταν βάσει στρατηγικής. Όλοι οι παίκτες είναι διαφορετικοί. Έβαλα επίσης τους Ντιόγκο Νταλότ και Ραφαέλ Γκερέιρο, όμως ο Ζοάο Κανσέλο είναι επίσης εκπληκτικός παίκτης. Ήταν αυτό που θεώρησα ότι θα χρειαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία».

Σχολιάζοντας το παιχνίδι, κράτησε χαμηλά τους τόνους: «Ήταν μία καλή εμφάνιση, ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να πάρουν συγχαρητήρια. Είχαν καλή απόδοση, αλλά τώρα πρέπει να προσγειωθούμε. Ήταν άριστοι, σπουδαίοι, αλλά τώρα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες».

Τέλος, για το γεγονός ότι η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο και όχι την Ισπανία στα προημιτελικά, απάντησε: «Γιατί έπρεπε να υπολογίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία; Τώρα είναι το Μαρόκο και αυτό που θυμάμαι είναι τις δυσκολίες που είχαμε κόντρα στο Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018».