Φαν Χάαλ: «Εκεί θα επενδύσουμε κόντρα στην Αργεντινή...»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, αποκάλυψε το σχέδιό του για το παιχνίδι με την Αργεντινή στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Φαν Χάαλ: «Εκεί θα επενδύσουμε κόντρα στην Αργεντινή...»

Η Ολλανδία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον περιμένει το παιχνίδι της Παρασκευής (9/12) κόντρα στην Αργεντινή, όπου θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «οράνιε», Λουίς Φαν Χάαλ, αποκάλυψε το σχέδιό του για το ματς με την «αλμπισελέστε», ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκριση της Βραζιλίας.

«Ο Μέσι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, όμως από την άλλη πλευρά δεν συμμετέχει και πολύ όταν η αντίπαλη ομάδα έχει την κατοχή. Εκεί βρίσκονται οι πιθανότητες μας και εκεί θα επενδύσουμε», σημείωσε σχετικά και πρόσθεσε:

«Την είδα τη Βραζιλία. Είναι μόνο μία ομάδα αντεπιθέσεων. Διάβασα στα ολλανδικά Μέσα ότι κυριάρχησαν, αλλά στα δικά μου μάτια είναι ομάδα αντεπιθέσεων. Μόνο η Νότιος Κορέα προσπάθησε να επιτεθεί οργανωμένα».