Ενρίκε: Δωρίζει τα έσοδα των livestreams στο Twitch σε οργανισμό κατά του παιδικού καρκίνου

Ο Λουίς Ενρίκε αξιοποιώντας τον "ντόρο" που γίνεται γύρω από τα livestream του στο Twitch κατά την διάρκεια του Μουντιάλ 2022, θα δωρίσει τα έσοδα σε οργανισμό κατά του παιδικού καρκίνου

Ενρίκε: Δωρίζει τα έσοδα των livestreams στο Twitch σε οργανισμό κατά του παιδικού καρκίνου

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας δήλωσε πως όλα τα έσοδα των ζωντανών εκπομπών του κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στη πλατφόρμα του Twitch θα πάνε σε οργανισμό κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο Ενρίκε στις 29 Αυγούστου του 2019 "έχασε" την εννιάχρονη κόρη του, Χάνα, η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο πράγμα που έφερε και την παραίτηση του από τον πάγκο της εθνικής ομάδας εκείνο το καλοκαίρι. Ο άλλοτε προπονητής της Μπαρτσελόνα που μετράει σχεδόν 830 χιλιάδες ακόλουθους στη πλατφόρμα, δεν ξεχνάει την κορούλα του κάνοντας αυτό το μεγάλο δώρο στα παιδιά που παλεύουν με την ασθένεια.

Μάλιστα στις 27 Νοεμβρίου δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ευχόταν χρόνια πολλά στην αδικοχαμένη κόρη του που θα γινόταν 13 ετών.

Ο τεχνικός της "φούρια ρόχα" πριν την αναμέτρηση με την εθνική Γερμανίας για την φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2022, έκανε αναφορά στην κόρη του λέγοντας:

«Είναι ιδιαίτερη μέρα για εμένα και την οικογένεια μου. Ζούμε με αυτό τα τελευταία χρόνια (τον θάνατο της Χάνα). Αν και δεν είναι μαζί μας με φυσικό τρόπο, την κρατάμε παρούσα σε καθημερινή βάση. Σκεφτόμαστε πώς θα αντιδρούσε σε πολλά πράγματα».