Νεϊμάρ: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη συνέχεια του Μουντιάλ»

Ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Σερβία

Νεϊμάρ: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη συνέχεια του Μουντιάλ»

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Βραζιλίας επέστρεψε ο Νεϊμάρ μετά από τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σερβία.

Ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν πανηγύρισε τη νίκη της «σελεσάο» επί της Νότιας Κορέας με 4-1. Μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, αλλά και στην πρόκριση της χώρας του στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό, που μου έδωσε την δύναμη να επιστρέψω στο γήπεδο. Ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές, τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι με βοήθησαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο γήπεδο και μπόρεσα να παίξω καλά. Δεν ένιωσα πόνο στον αστράγαλό μου, είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου, αν και δεν μπορώ να είμαι 100% χαρούμενος, μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους για τα μηνύματα που έλαβα. Όταν τραυματίσθηκα είχα μια άσχημη νύχτα, σκέφτηκα εκατομμύρια πράγματα και φοβόμουν ότι ίσως να μην ξαναπαίξω σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Διαβάζοντας όλα αυτά τα μηνύματα, ένιωσα τόσο καλά και σας ευχαριστώ όλους. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η αποστολή μας, το όνειρό μας, τώρα μας περιμένει μία νέα πρόκληση».