Πελέ: «Θα δω από το νοσοκομείο τον αγώνα της Βραζιλίας. Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι!»

Ο Πελέ με μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι θα παρακολουθήσει κανονικά τον σημερινό (21.00) αγώνα της Βραζιλίας με αντίπαλο τη Νότια Κορέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Πελέ: «Θα δω από το νοσοκομείο τον αγώνα της Βραζιλίας. Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι!»

Μήνυμα στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας αλλά τους φιλάθλους της «σελεσάο» έστειλε ο θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας, Πελέ.

Ο 82χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο του Σάο Πάουλο, «Άλμπερτ Άινσταϊν», ωστόσο παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ξεκαθάρισε ότι θα παρακολουθήσει κανονικά το σημερινό (21.00) παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με αντίπαλο τη Νότια Κορέα για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Το 1958, στη Σουηδία, περπατούσα στους δρόμους και σκεφτόμουν να εκπληρώσω την υπόσχεση που είχα δώσει στον πατέρα μου. Ξέρω ότι πολλές από τις εθνικές ομάδες έδωσαν παρόμοιες υποσχέσεις και αναζητούν επίσης το πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλω να σας δώσω κίνητρο, φίλοι μου. Θα δω το παιχνίδι από εδώ στο νοσοκομείο και θα στηρίζω τον καθένα από εσάς. Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι. Καλή τύχη στη Βραζιλία μας!», έγραψε ο θρύλος του ποδοσφαίρου.