Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αντίδρασή του στην αλλαγή του «δεν άρεσε καθόλου» στον Σάντος

Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, δήλωσε ότι «πραγματικά δεν του άρεσε» η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έγινε αλλαγή εναντίον της Νότιας Κορέας.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αντίδρασή του στην αλλαγή του «δεν άρεσε καθόλου» στον Σάντος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε εκτός στο 65ο λεπτό της ήττας της Πορτογαλίας με 2-1 την Παρασκευή και αντέδρασε θυμωμένα όταν αντικαταστάθηκε από τον Αντρέ Σίλβα.

Ο Ρονάλντο επέμεινε ότι δεν καταφέρθηκε εναντίον τον προπονητή και ο Σάντος είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ότι πίστευε ότι ο 37χρονος αντιδρούσε σε μια διαφωνία με έναν Νοτιοκορεάτη παίκτη.

Ο Σάντος είπε την Δευτέρα (5/12): «Όταν τελείωσε το παιχνίδι, πήγα στο φλας (συνέντευξη) και μετά πήγα στην συνέντευξη Τύπου. Εκεί στο γήπεδο δεν άκουσα τίποτα, ήταν μακριά, απλά τον άκουσα να μαλώνει με τους Κορεάτες παίκτες.

Είδα τις εικόνες και δεν μου άρεσε καθόλου, πραγματικά δεν μου άρεσε καθόλου. Από εκεί και πέρα, όλα έχουν τελειώσει, αυτά τα θέματα λύνονται εντός της ομάδας και όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα».

Η Πορτογαλία παίζει με την Ελβετία στους «16» την Τρίτη (6/12, 21:00, ΑΝΤ1) και ο Σάντος δεν είπε ότι ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει τον αγώνα.

«Δίνω την ομάδα μόνο στο γήπεδο, στα αποδυτήρια», είπε. «Πάντα ήταν έτσι. Από εκεί και πέρα, το θέμα έχει τελειώσει και όλοι είναι διαθέσιμοι».

Ο Σάντος επέμεινε επίσης ότι ο Ρονάλντο είναι επικεντρωμένος στο Μουντιάλ εν μέσω περαιτέρω προτάσεων που τον θέλουν κοντά στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Δημοσιεύματα στην Ισπανία την Δευτέρα ισχυρίστηκαν ότι ο Ρονάλντο είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στον σύλλογο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, και περαιτέρω αναφορές ανέφεραν ότι δεν είχε υπογράψει για αυτούς.

Ο Ρονάλντο είναι ελεύθερος αφού συμφώνησε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τέλη του περασμένου μήνα.

Όμως ο Σάντος είπε ότι δεν είχε συζητήσει την πιθανή μετακόμιση με τον Ρονάλντο.

Είπε: «Δεν του έχω μιλήσει για αυτό. Είχαμε μια συζήτηση με τους παίκτες αλλά δεν το ήξερα καν. Μόλις άκουσα για αυτό όταν έφτασα εδώ.

Αυτή είναι η απόφασή του, αυτό πρέπει να αντιμετωπίσει και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εδώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την ομάδα του και μιλήσαμε για αυτό».