Νεϊμάρ: Ο κομμωτής από το Παρίσι και το γούρι ενόψει Νότιας Κορέας

Ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον προσωπικό του κομμωτή να φύγει από το Παρίσι και να μεταβεί στη Ντόχα για να του βάψει τα μαλλιά του ξανθά.

Νεϊμάρ: Ο κομμωτής από το Παρίσι και το γούρι ενόψει Νότιας Κορέας

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για το σπουδαίο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα (21.00) για τη φάση των «16» του Μουντιάλ, με τα δύο συγκροτήματα να διεκδικούν την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Ο Νεϊμάρ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Παράλληλα όμως, φαίνεται ότι έχει επιστρατεύσει όλα του τα γούρια, προκειμένου να βρει δίχτυα στο παιχνίδι και να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στην 8άδα του θεσμού.

Τελευταία φορά που σκόραρε ο διεθνής άσος ήταν σε ένα φιλικό των δύο ομάδων στις 2 Ιουνίου, τότε που είχε μάλιστα βάψει ξανθά τα μαλλιά του.

Έτσι, ενόψει της αποψινής συνάντησης των δύο συγκροτημάτων, ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον προσωπικό του κομμωτή να φύγει από το Παρίσι και να μεταβεί στη Ντόχα για να του βάψει τα μαλλιά του και πάλι ξανθά.