Μάτι Κας: «Ο Εμπαπέ είναι... ηλεκτρονικός, αλλά...»

Δηλώσεις για τον Εμπαπέ και την Εθνική Γαλλίας παραχώρησε μετά τον αποκλεισμό της Πολωνίας για το Μουντιάλ του Κατάρ ο Μάτι Κας.

Μάτι Κας: «Ο Εμπαπέ είναι... ηλεκτρονικός, αλλά...»

Γαλλία και Αγγλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη φάση των «8» του Μουντιάλ Κατάρ και άπαντες στο αγγλικό καταστρώνουν σχέδια για το πως θα σταματήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν εκπληκτικός στη νίκη της Γαλλίας με 3-1 επί της Πολωνίας, πετυχαίνοντας 2 γκολ, με τον Μάτι Κας όμως να έχει μια ιδέα για το πως μπορούν οι Άγγλοι να τον σταματήσουν

Ο αμυντικός της Άστον Βίλα και της Εθνικής Πολωνίας είπε πως αν κάποιος μπορεί να σταματήσει τον Εμπαπέ αυτός είναι ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ποιότητα του Εμπαπέ: «Είναι καταπληκτικός, απίστευτος. Είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει στην έως τώρα καριέρα μου. Στο παρελθόν είχα πει πως ο Στέρλιγνκ ήταν ο δυσκολότερος όταν είχαμε αντιμετωπίσει τη Σίτι, πράγμα που ισχύει. Είναι ταχύτατος. Ο Εμπαπέ όμως είναι... ηλεκτρικός, ο πιο γρήγορος απ΄ όλους. Τον είχα παρακολουθήσει μέσα από βίντεο καθώς χαλάρωνα στο κρεβάτι μου όμως στη πραγματικότητα μου έκαψε τα πόδια... Κάθε εβδομάδα αντιμετωπίζω τους καλύτερους εξτρέμ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο πρόκειται να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ταχύτητα, κίνηση, τελείωμα, έχει τα πάντα».

Για το πως θα τον σταματήσουν οι Άγγλοι: «Ο Κάιλ Γουόκερ είναι όσο γρήγορος είναι και ο Εμπαπέ. Είναι το καλύτερο δεξί μπακ της Αγγλίας και έχει πολύ παραπάνω εμπειρία απ΄ ό,τι εγώ. Αν κάποιος μπορεί να τον σταματήσει τότε αυτός είναι ο κατάλληλος παίκτης».