Μουντιάλ 2022: Διάρρηξη οικίας το «οικογενειακό πρόβλημα» του Στέρλινγκ, που τον έστειλε στην Αγγλία

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μετέβη στο Λονδίνο, από το Κατάρ, επειδή λήστεψαν το σπίτι του και για αυτό έλειψε από την αναμέτρηση Αγγλιας - Σενεγάλη. Σύντομα προβλέπεται η επιστροφή του στη διάθεση του Σάουθγκεϊτ

Μουντιάλ 2022: Διάρρηξη οικίας το «οικογενειακό πρόβλημα» του Στέρλινγκ, που τον έστειλε στην Αγγλία

Η φύση του «οικογενειακού προβλήματος» του Ραχίμ Στέρλινγκ, που ανακοίνωσε η Αγγλική πλευρά ως αιτία που του στέρησε την συμμετοχή από το ματς με τη Σενεγάλη για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, έγινε γνωστή μετά το τέλος της αναμέτρησης και την πρόκριση των «τριών λιονταριών» στα προημιτελικά του Μουντιάλ ,

Το βράδυ του Σαββάτου (3/12) διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του άσου της Τσέλσι, στο Λονδίνο και ο Στέρλινγκ θέλησε να επιστρέψει στο Νησί για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του.

Ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός αναμένεται σύντομα στο Κατάρ για να τεθεί στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει της συνέχειας του τουρνουά.

«Προτεραιότητα είναι να βρίσκεται με την οικογένεια του. Θα τον στηρίξουμε και θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται. Έπρεπε να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. Δεν θέλω να τον πιέσουμε καθόλου. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα. Η οικογένεια προηγείται», ανέφερε μετά το ματς με τους Σενεγαλέζους ο Άγγλος εκλέκτορας.