Ζιρού: «Όνειρο από μικρό παιδί να νικήσω τον Ανρί»

Ο Ολιβιέ Ζιρού αναφέρθηκε στο ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στην εθνική Γαλλίας με 52 γκολ, με το οποίο ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί.

Ζιρού: «Όνειρο από μικρό παιδί να νικήσω τον Ανρί»

Πανευτυχής για την πρόκριση της Γαλλίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη νίκη (3-1) επί της Πολωνίας, αλλά και το προσωπικό του ρεκόρ παρουσιάστηκε ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο διεθνής άσος με το τέρμα που πέτυχε στο παιχνίδι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συγκροτήματος με 52 τέρματα, ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ του Τιερί Ανρί που έμεινε στα 51.

«Είναι φανταστικό, ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί να μπορέσω να νικήσω τον Ανρί. Είναι τεράστια η υπερηφάνεια και ήταν κάτι το εκπληκτικό το να μπορέσω να το πετύχω κατά τη διάρκεια ενός Μουντιάλ», ανέφερε αρχικά ο Ζιρού και πρόσθεσε κλείνοντας:

«Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω για να πάω όσο το δυνατόν πιο μακριά. Το γκολ μου μας έβαλε σε έναν καλό δρόμο σε ένα περίπλοκο ματς όπου αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Ύστερα πετύχαμε το δεύτερο και τρίτο γκολ και η περιπέτεια συνεχίζεται. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς αλλά δεν κρύβουμε την ικανοποίησή μας».