Λεβαντόφσκι: «Παλέψαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό»

Απογοητευμένος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά την ήττα της Πολωνίας με 3-1 από τη Γαλλία και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λεβαντόφσκι: «Παλέψαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό»

Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Πολωνίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την ήττα από τη Γαλλία με 3-1, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο διεθνής άσος των «αετών» στάθηκε στο πρώτο γκολ που πέτυχε η Γαλλία στο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ ρωτήθηκε και για το μέλλον του στην εθνική ομάδα:

«Αν δούμε ολόκληρο το ματς, μπορούμε να πούμε πως δώσαμε ό,τι είχαμε. Παλέψαμε και δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κρίμα που δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις της Γαλλίας και μετά το γκολ που δεχθήκαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Μας έλειπαν κάποια πράγματα, ειδικά στις φάσεις που δεχθήκαμε τα γκολ», είπε αρχικά ο άσος της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε: «Το πρώτο γκολ ήταν το χειρότερο. Σε εκείνη την περίοδο του αγώνα είχαμε οπισθοχωρήσει πολύ στο γήπεδο και οι Γάλλοι το εκμεταλλεύτηκαν. Τους δώσαμε πολλούς χώρους».

Όσο για το αν σκοπεύει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, που θα συνδιοργανώσουν ΗΠΑ, Καναδάς και Μεξικό, απάντησε:

«Αυτό είναι πολύ μακριά και πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν. Θέλω να χαίρομαι το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μένα. Όταν παίζουμε επιθετικά το απολαμβάνω περισσότερο, αλλά όταν αρκούμαστε στο να αμυνόμαστε, δεν το χαίρομαι».