Μουντιάλ 2022- «Τelegraph»: Συμμετοχή των Ταλιμπάν στην κατασκευή των γηπέδων και κέρδη με ...ουρά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αγγλικής εφημερίδας «Τelegraph» μέλη των Ταλιμπάν «πλούτισαν συμμετέχοντας στην ανέγερση των γηπέδων του Κατάρ»!

Μουντιάλ 2022- «Τelegraph»: Συμμετοχή των Ταλιμπάν στην κατασκευή των γηπέδων και κέρδη με ...ουρά!

Νέες κατηγορίες από Αγγλία μεριά για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που η Ασιατική χώρα πήρε, ενώ όλοι περίμεναν να καταλήξει στη «γηραιά αλβιώνα»...

Σύμφωνα με, αποκλειστικό, ρεπορτάζ της «Telegraph» κατασκευαστικές εταιρείες που επέβλεπαν το χτίσιμο των γηπέδων του Μουντιάλ του Κατάρ, πλήρωσαν εκατομμύρια στους Ταλιμπάν για ειδικά μηχανήματα.

Σύμφωνα με τις πηγές, οι Ταλιμπάν, που στο παρελθόν χρηματοδοτήθηκαν από το κρατίδιο του Περσικού κόλπου, επέλεξαν να επενδύσουν σε εξειδικευμένα μηχανήματα που γνώριζαν πως θα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα για την κατασκευή των γηπέδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να πλουτίσουν.

«Ορισμένα μέλη των Ταλιμπάν είχαν από έξι μέχρι και δέκα βαρέα μηχανήματα στη Ντόχα και κέρδιζαν έως και 10.000 λίρες ανά μηχάνημα το μήνα. Επένδυσαν πολλά στα έργα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το τουρνουά ήταν η κότα με τα... χρυσά αυγά καθώς έβγαλαν εκατομμύρια», ανέφερε στο αγγλικό Μέσο πηγή που ζούσε στην Ντόχα, όταν εκεί δραστηριοποιούνταν μέλη του συγκεκριμένου πολιτικού - θρησκευτικού κινήματος.