Εθνική Γερμανίας: Σενάρια για Τούχελ, Νάγκελσμαν

Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Σενάρια για Τούχελ, Νάγκελσμαν. 

Εθνική Γερμανίας: Σενάρια για Τούχελ, Νάγκελσμαν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Χάνσι Φλικ έχει συμβόλαιο ως το 2024 και το Euro που θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία αλλά δεν αποκλείεται να αποχωρήσει μετά τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ήδη τα γερμανικά Μέσα θεωρούν πιθανότερο σενάριο τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ακούγονται τα ονόματα των Τόμας Τούχελ και του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο τελευταίος βέβαια είναι στην Μπάγερν…

Ερωτηθείς για το μέλλον του και την πιθανότητα παραίτησης ο Φλικ απάντησε: «Θα το δούμε σύντομα. Είναι δύσκολο να το απαντήσεις αυτό τώρα, αμέσως μετά από έναν αποκλεισμό. Θα το δούμε…».

Όσο για τη νίκη επί της Κόστα Ρίκα (4-2) που δεν ήταν αρκετή σχολίασε: «Κερδίσαμε, αλλά η πρόκριση δεν χάθηκε για μας σε αυτό το παιχνίδι. Κρίθηκε σε ένα κακό 20λεπτο απέναντι στην Ιαπωνία, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και το ματς με την Ισπανία. Όμως δυστυχώς δεν είχαμε μεγάλη αποτελεσματικότητα στο Μουντιάλ αυτό και γι’ αυτό αποκλειστήκαμε. Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη».