Μουντιάλ 2022: Ο Σάντος είπε ότι δεν ξέρει αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε θέση να αγωνιστεί

Ο Φερνάντο Σάντος, παραμονή του αγώνα με τη Νότιο Κορέα για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει ήδη δύο προπονήσεις της Πορτογαλίας: «Δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%, υπάρχει πλάνο αν δεν παίζει»

Μουντιάλ 2022: Ο Σάντος είπε ότι δεν ξέρει αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε θέση να αγωνιστεί

Με την πρόκριση της Πορτογαλίας στη φάση των νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ εξασφαλισμένη, ήδη, μεγάλο μέρος της συνέντευξης Τύπου παραμονής του αγώνα με την Ν. Κορέα , για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου αναλώθηκε στο αν θ' αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αρχηγός και ο πρώτος σκόρερ των Πορτογάλων που έμεινε από τις δύο τελευταίες προπονήσεις και παραμένει άγνωστος ακόμα για το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Ασιάτες που ...καίγονται για πρόκριση.

Ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πως η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Νότια Κορέα ήταν αβέβαιη, τονίζοντας παράλληλα, όπως υπάρχει πλάνο στην περίπτωση που αποσιωπήθηκε.

«Καταρχάς για να δούμε αν θα προπονηθεί σύντομα. Αν είναι σε συνθήκες που μπορεί. Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%, θα αποφασίσω μόνο στην προπόνηση. Αν προπονείσαι κανονικά, φυσικά κι είσαι μέρος των 20 παικτών που θα είναι διαθέσιμοι.

Έγινε αλλαγή και στα δύο παιχνίδια. Υπάρχει πλάνο σε περίπτωση που ο Κριστιάνο δεν μπορεί να παίξει. Επιπλέον, δεν υπάρχει παίκτης εδώ που να είναι εγγυημένος ότι θα παίζει πάντα.

Υπάρχουν παίκτες που θα παίξουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Τώρα, είχαμε ένα πλάνο. Αν δεν είχαμε, ότι ήταν κακό για εμάς» , ανέφερε.