Πολωνία - Αργεντινή: Με αλλαγές η ενδεκάδα της «αλμπισελέστε»

Με 4 αλλαγές σε σχέση με το ματς με το Μεξικό θα κατέβει η Αργεντινή στον «τελικό» κόντρα στην Πολωνία για το Μουντιάλ 2022.

Πολωνία - Αργεντινή: Με αλλαγές η ενδεκάδα της «αλμπισελέστε»

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της Αργεντινής και της Πολωνία για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Γ' ομίλου του Μουντιάλ του Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα ο Σκαλόνι επέλεξε την εστία τον Μαρτίνες, με τους Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι και Ακούνια στην άμυνα. Τριάδα στα χαφ οι Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, με τους Μέσι, Ντι Μαρία μπροστά τους και τον Γιούλιαν Άλβαρες στην κορυφή της επίθεσης, σε διάταξη 4-3-3.

Μοναδική αλλαγή για την Πολωνία σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Σαουδική Αραβία η επιλογή του Σφιντέρσκι στο πλευρό του Λεβαντόφσκι στην επίθεση, αντί του Μίλικ.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

Αργεντινή (Σκαλόνι): Εμιλιάνο Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ – Μέσι, Ντι Μαρία, Άλβαρες.

Πολωνία (Μίχνιεβιτς): Σέζνι - Μπερεζίνσκι, Κίβιορ, Γκλικ, Κας - Μπιέλικ, Κριχόβιακ, Φρανκόφσκι, Ζιελίνσκι - Σφιντέρσκι, Λεβαντόφσκι.