Αλιού Σισέ: «Τώρα μόνο να ξεκουραστούμε και βλέπουμε για τα νοκ άουτ...»

Ο Αλιού Σισέ οδήγησε τη Σενεγάλη στους «16» του Μουντιάλ και δεν είχε πρόβλημα για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του. 

Αλιού Σισέ: «Τώρα μόνο να ξεκουραστούμε και βλέπουμε για τα νοκ άουτ...»

Έξαλλα πανηγύρισε στο γήπεδο και στα αποδυτήρια ο Αλιού Σισέ την πρόκριση της Σενεγάλης στους «16» του Μουντιάλ μετά τη νίκη επί του Εκουαδόρ, αλλά στις δηλώσεις του ήταν πολύ ψύχραιμος και με σύνεση για τα επόμενα βήματα της ομάδας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σενεγάλης είπε ότι η ομάδα του νίκησε σε έναν τελικό και τώρα θα προετοιμαστεί γι΄αυτόν που ακολουθεί: «Δεν με ενδιαφέρει ποιός θα είναι ο αντίπαλός μας, μπορεί να είναι η Αγγλία, οι ΗΠΑ, το Ιράν. Όποιος και αν είναι θα αποτελεί μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα όλα θα είναι διαφορετικά και αυτό που τώρα πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε. Να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για το ματς που ακολουθεί».

Ο Αλιού Σισέ που έχει πάει στο Μουντιάλ χωρίς τον Σαντιό Μανέ, δεν θα έχει στο ματς των «16» και τον πολύπειρο Ιντρίσα Γκουέιγ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Περιμένοντας την πρόκριση για να συμπληρώσει σε αυτό το Μουντιάλ τις εκατό συμμετοχές με την Εθνική, τις περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας.