Ολυμπιακός: Συνεχίζει ο viral Σισέ και αυξάνονται οι μνηστήρες

Μπορεί να μην ήταν βασικός ο Παπέ Σισέ στη μεγάλη πρόκριση της Σενεγάλης, αλλά συνεχίζει στο Μουντιάλ από τους παίκτες του Ολυμπιακού και... αυξάνει την αξία του. Η...πιπίλα στον πάγκο. 

Ολυμπιακός: Συνεχίζει ο viral Σισέ και αυξάνονται οι μνηστήρες

Ο Παπέ Σισέ μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις στη μεγάλη νίκη της Σενεγάλης επί του Εκουαδόρ που έφερε την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, με τον άσο του Ολυμπιακού να είναι ο μόνος σίγουρος από τους ερυθρόλευκους που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση, καθώς για τους Χουάνγκ και τον Κούντε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έγινε viral με μια φωτογραφία του με... πιπίλα μωρού στον πάγκο, καθώς προφανώς κάτι ήθελε να δείξει αλλά και φυσικά ο καθένας μπορεί να περνάει την αγωνία του για τη νίκη με τον τρόπο που επιλέγει. Κι ο τρόπος του Σισέ ήταν παράξενος, αλλά σίγουρα και πολύ γλυκός παίρνοντας πολύ όμορφα σχόλια στα social media.

Για τον Σισέ η πρόκριση της Σενεγάλης σημαίνει ότι θα καθυστερήσει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αλλά φυσικά και ότι αυξάνεται η αξία του στην διεθνή μεταγραφική αγορά, όπως συμβαίνει για κάθε παίκτη που η ομάδα του προχωρά στη διοργάνωση. Κι αυτό φυσικά μπορεί να παίξει ρόλο σε διάφορες αποφάσεις ενόψει Γενάρη, όπως στην περίπτωση που υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις προς την ελληνική ομάδα για τον παίκτη που το τελευταίο διάστημα είχε μείνει εκτός βασικών πλάνων από τον Μίτσελ.