Μαρτίνς: «Η Πορτογαλία μπορεί να στεφθεί Παγκόσμια πρωταθλήτρια»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε την άποψή του ότι η Πορτογαλία μπορεί να κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Μαρτίνς: «Η Πορτογαλία μπορεί να στεφθεί Παγκόσμια πρωταθλήτρια»

Την άποψή του ότι η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και να κατακτήσει το τρόπαιο, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στο μεγάλο «όπλο» των Ιβήρων στην επίθεση, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ μίλησε και για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

«Η Πορτογαλία δεν υστερεί απέναντι σε καμία άλλη ομάδα. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμβάλει πολύ στην προβολή της εθνικής ομάδας, με αποτέλεσμα πολλοί που δεν είναι Πορτογάλοι να την υποστηρίζουν», επεσήμανε σχετικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Μπενφίκα έχει κάνει ένα απολύτως εξαιρετικό πρωτάθλημα. Κινήθηκε στην μεταγραφική αγορά πολύ έξυπνα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της. Η Πόρτο και η Σπόρτινγκ αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες, γιατί ακριβώς η Μπενφίκα κάνει ένα ασυνήθιστο πρωτάθλημα. Δεν είναι φυσιολογικό η Μπενφίκα να έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την Σπόρτινγκ έφυγαν παίκτες που δεν αναπληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ψάχνει τη σταθερότητά της. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και, σε αυτό το σημείο, μου φαίνεται ότι ο αγώνας για τον τίτλο θα γίνει μεταξύ Πόρτο και Μπενφίκα».