Μουντιάλ 2022: Χρονοταξιδιώτης επέστρεψε από το μέλλον και αποκαλύπτει το νικητή

Πρόκειται για έναν χρήστη του TikTok, ο οποίος ισχυρίζεται ότι γύρισε από το μέλλον και ξέρει ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ.

Μουντιάλ 2022: Χρονοταξιδιώτης επέστρεψε από το μέλλον και αποκαλύπτει το νικητή

Ο χρήστης με το εύστοχο όνομα «Ταξιδιώτης του χρόνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο» είναι ένας από τους πολλούς χρήστες του TikTok που ισχυρίζονται ότι είναι από το μέλλον και ότι μπορούν να κάνουν άλματα στο χρόνο.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους, ωστόσο, αυτός φαίνεται να έχει κάνει αρκετές σωστές προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένου του τελικού σκορ της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2022 πέρυσι. Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει ότι προέβλεψε με ακρίβεια τη νίκη της Αγγλίας με 4-0 εναντίον της Ουκρανίας στην ίδια διοργάνωση.

Τώρα ξαναχτύπησε με αφορμή το Μουντιάλ που είναι σε εξέλιξη στο Κατάρ. Με νέο του βίντεο υποστήριξε πως η Βραζιλία θα κατακτήσει το τρόπαιο, γράφοντας μάλιστα πως θα νικήσει στον τελικό τη Γαλλία.

Το αποκαλυπτικό κλιπ δείχνει την κατάκτηση του τίτλου από τη «σελεσάο», προβάλλοντας ποδοσφαιριστές και οπαδούς από τη χώρα της Νότιας Αμερικής να πανηγυρίζουν την τεράστια νίκη.

Αρκετοί δεν έχουν πειστεί, με μερικούς να επισημαίνουν ότι το λεγόμενο υλικό από το μέλλον φαίνεται να είναι από το γκολ που πανηγύρισε ο Ριτσάρλισον.