Μουντιάλ 2022 - Ρονάλντο για Νεϊμάρ: «Πάρε το τρόπαιο για σένα, την ομάδα και τη Βραζιλία»

Με ανάρτηση του στα social media ο Ρονάλντο δήλωσε τη στήριξη του στο Νεϊμάρ και απάντησε στους επικριτές του ηγέτη της Εθνικής Βραζιλίας.

Μουντιάλ 2022 - Ρονάλντο για Νεϊμάρ: «Πάρε το τρόπαιο για σένα, την ομάδα και τη Βραζιλία»

Τις αναμετρήσεις με Ελβετία και Καμερούν θα χάσει ο Νεϊμάρ που υπέστη διάστρεμμα στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Σερβία.

Η απουσία του αυτή πυροδότησε νέο κύμα κριτικής προς το πρόσωπό του για το αν έχει... αυτό που χρειάζεται για να οδηγήσει τη Βραζιλία στο θρίαμβο.

Στους επικριτές του άσου της Παρί και της «Σελεσάο» απάντησε το «φαινόμενο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, δηλώνοντας με ανάρτησή του στο instagram τη στήριξη του στον συμπατριώτη του, ενώ του ζήτησε να ανακάμψει γρήγορα για να φέρει το Κύπελλο του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά που η Βραζιλία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν το 2002 στα γήπεδα της Ν. Κορέας και της Ιαπωνίας με το Ρονάλντο να βγαίνει πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 8 γκολ, τα 2 εκ των οποίων στον ιστορικό τελικό κόντρα στη Γερμανία του Όλιβερ Καν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι σε αγαπάνε και σε θαυμάζουν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε εκεί που είσαι και έχεις θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Μην ακούς κανέναν. Γύρνα πίσω γρήγορα στην ομάδα και πάρε το τρόπαιο για σένα, την ομάδα και τη Βραζιλία! Το γράμμα αυτό είναι κόντρα στη λεκτική βία που έχεις υποστεί το τελευταίο διάστημα. Οι Βραζιλιάνοι σε χρειάζονται. Γύρνα πίσω δυνατότερος. Πιο έξυπνος. Πεινασμένος για γκολ και θέαμα. Σε χρειαζόμαστε».